Ημερίδα: “Τα Πρόσωπα της Βίας.”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης κατά της Βίας των Γυναικών, η οποία καθιερώθηκε έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε ,η GEA και ο Δήμος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν από κοινού στην εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού της Θεσσαλονίκης σχετικά με την όλο και αυξανομένη έμφυλη βία, η οποία μπορεί να φορέσει πολλά διαφορετικά πρόσωπα και προσωπεία!

Η Ημερίδα «Τα Πρόσωπα της Βίας» που συνδιοργανώνει η GEA ,με το Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (ίδρυμα Μπίλλη), την Παρασκευή 26/11/2021 και ώρα έναρξης 11.00 π.μ. και αποσκοπεί στην ολιστική προσέγγιση του φαινομένου της έμφυλης βίας από κοινωνική, ψυχοπαιδαγωγική και νομική σκοπιά, με εισηγήσεις των αρμοδίων τοπικών φορέων και επιστημόνων. 

Κατόπιν του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην εκδήλωση μπορούν να παραστούν μόνον πλήρως εμβολιασμένα άτομα, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και επίδειξης αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω FB LIve από τη Σελίδα της GEA στο Facebook: GEA: Gender Equality Assembly 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *