Αναδημοσίευση Σχολίου από την “Ένωση Πολιτών για την Παρέμβαση”.

Ευχαριστούμε θερμά τη “Κίνηση Πολιτών” για την αναδημοσίευση του post της Ειρήνης Π. Περπερίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με τη νέα αποτρόπαια γυναικοκτονία:

Θα οδηγήσετε τις γυναίκες στους δρόμους ξανά, δεν βρίσκω άλλη λύση! Πόσο αίμα πια θέλετε θα χυθεί για να κατανοήσετε κάποια πράγματα; Με τι ευκολία και ψυχρότητα δολοφονείτε μια γυναικά; Αυτή τη φορά γιατί τη ζήλευε… και αυτόν θα τον βγάλετε με υποκείμενα ψυχικά νοσήματα; Όχι, αγαπητοί μου δεν μιλά το θυμικό μας, μα τα αριθμητικά δεδομένα. Οι γυναίκες δεν είμαστε θύματα, αλλά ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ γιατί επιλέγετε να μας αξιολογείτε ως προέκταση και ιδιοκτησιακό σας αντικείμενο, το οποίο όταν δεν ΚΑΘΕΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ Ή δεν ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ, φιμώνεται μια για πάντα! Σε όσους λένε πως υπάρχει υπέρ-φεμινισμός: απαντάμε υπάρχουν φεμινιστικές δράσεις για να μαζέψουν τα δικά σας πεπραγμένα!Σε όσους λένε πως δεν υπάρχει ανισότητα, ιδού ακόμη μια τραγική απάντηση!Σε όσους λένε πως γενικεύουμε και θίγουμε, το ανδρικό φύλο απαντούμε: ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! Όταν αναφερόμαστε στο σάπιο σύστημα, δεν το κάνουμε για να μας αποκαλέσετε ακόμη μια φορά “σκύλες”, αλλά για να σας επικοινωνήσουμε με την όση δύναμη έχει η φωνής μας και με κάθε δυνατό μέσον, πως αυτές οι πεποιθήσεις μας ΠΟΝΟΥΝ και ιδού τα αποτελέσματα…Ξέρω-ξέρω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι ιδανικά και έχουμε πραγματική και πλήρη ισότητα! ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ!”

http://www.koinoniapoliton.gr/oi-draseis-mas/newsletters/paragogiki-ellada/archive/view/listid-7-paragogiki-ellada/mailid-625-e-library11122014.html?fbclid=IwAR0VCOzhuN1H-SseFDZ6MKs6Frt9oEcpJ-mDNkppLX4S9ylIrgcZyKSNGmM

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *