Αναδημοσίευση Σχολίου από την “Ένωση Πολιτών για την Παρέμβαση”.

Ευχαριστούμε θερμά τη “Ένωση Πολιτών για την Παρέμβαση” για την αναδημοσίευση του post της Ειρήνης Π. Περπερίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με τη νέα αποτρόπαια γυναικοκτονία:

“Διαβάζω με προσοχή τις αναρτήσεις και τα σχόλια σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία. Εάν δεν μπορείτε ορθά και κοφτά -που λέμε λαϊκά- ή να το θέσω με όρους της Ακαδημίας. Εάν δεν μπορείτε με ξεκάθαρο και απλό λόγο, επιχειρηματολογώντας να καταδικάσετε απερίφραστα την εγκληματική πράξη, είναι προτιμότερο τουλάχιστον για σήμερα να σιωπάσετε. Η κοινωνία μας δεν χρειάζεται ακόμη έναν κρυφό υποστηρικτή της πατριαρχίας που με έμμεσο τρόπο ρίχνει και πάλι την ευθύνη στο θύμα! Βάλτε το καλά στο νου σας, όσο και αν δεν σας βολεύει: ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΥΤΕ Η ΚΑΚΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΟΙΧΕΙΑ. Η άτυχη κοπέλα ήταν 26 ετών, πήγε διακοπές με το σύντροφο της (και καλά) και γύρισε σε φέρετρο! Αυτή είναι η μοναδική ωμή αλήθεια, όλα τα άλλα είναι τεχνάσματα! Φτάνει πια με τη συγκεκαλυμμένη στήριξη στους γυναικοκτόνους που πλασαρίζεται ως στήριξη στα θύματα! Διαλεχτέ στρατόπεδο καθαρά και ντόμπρα!”

http://www.koinoniapoliton.gr/oi-draseis-mas/newsletters/paragogiki-ellada/archive/view/listid-7-paragogiki-ellada/mailid-623-e-library11122014.html?fbclid=IwAR0uRh_zCOE7x7_joiwXxFDHhlGMNoSMJhC-1qAF6NMkNg-vTrHRMRUL6Zg

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *