Ακόμη μια αδερφή δολοφονημένη, ακόμη μια ψυχή χαμένη.

Ακόμη, μια γυναικοκτονία, ακόμη μια δολοφονία με πρόσημο το φύλο καθαρά! Η άτυχη Γαρυφαλλιά ήταν 26 ετών, πήγε για διακοπές με το σύντροφο της (και καλά), διότι αν είναι έτσι ο έρωτας να τον βράσω και γύρισε σε φέρετρο! Βρέθηκε στραγγαλισμένη, σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική γνωμάτευση στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.  

Θα λυπόμουν σε άλλη περίπτωση που τα γράφω τόσα ωμά, μα με αναγκάζουν οι συνθήκες και δη κάποιοι ανήθικοι άνθρωποι που επιλέγουν σε αυτό το κραυγαλέο παράδειγμα πατριαρχικής ηγεμονίας να κατηγορήσουν και να σπιλώσουν τη μνήμη πια του θύματος. 

Βλέπετε προσωπικά δεν ορίζω την ανηθικότητα κατά τη κοινή χριστιανική αντίληψη, τη μετρώ διαφορετικά και οποί@ σήμερα επιλέγει να ρίχνει την ευθύνη της στυγνής δολοφονίας της άτυχης κοπέλας στην ίδια είναι φαιδρός και λίγος, γι΄αυτό ειδικά σήμερα είναι καλύτερα να σωπάσει. Οφείλουμε να πάρουμε θέση στο μέτωπο, ξεκάθαρα, δεν χωρά ουδετερότητα σε αυτές τις συγκυρίες, διότι η ουδετερότητα στη προκειμένη περίπτωση υποδηλώνει στήριξη στη πατριαρχία και στο θύτη! 

Είμαι αηδιασμένη, πρώτα και κυρία με το δράστη, ο οποίος είναι ένα 30χρονο παλικάρι και αναρωτιέμαι τι κάνει η νέα γενιά; Είπε στους αστυνομικούς πως ήταν η “κακιά η στιγμή”, αφού η σχέση δεν τραβούσε ή τέλος πάντων δεν υπήρχε επικοινωνία, γιατί έπρεπε να είναι ακόμη μαζί; Και έπειτα με την κοινωνία που αδιαφορεί και συγκαλύπτει, γιατί μην έχετε αυταπάτες στη θέση της Γαρυφαλλιάς δυνητικά θα μπορούσε να βρίσκεται η καθεμία μας που απλά πήγε ένα καλοκαίρι για κάμπινγκ με το καλό της! 

Από την άλλη γλυκά μου κορίτσια, το φωνάζουμε συνεχώς -ναι το ξέρω πως ο έρωτας θολώνει το μυαλό- όμως η κακοποίηση σε μια σχέση έχει στάδια και κυρίως έχει ΣΗΜΑΔΙΑ, σας παρακαλώ μην τα αμελείτε και μη τα προσπερνάτε και αφήστε στην άκρη το σανό που μας τάισαν για χρόνια οι μάνες και η πατριαρχική κοινωνία ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! και ακόμη και να αλλάξει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ! 

Φτάνει πια με τη συγκάλυψη, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης! Φτάνει πια με την ωραιοποίηση της βίας και της πατριαρχίας, γεννά μονάχα τέρατα και μας γεμίζει αίμα! Ακόμη μια αδερφή δολοφονημένη, ακόμη μια ψυχή χαμένη…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *